NADA Café

NADA café udskudt på ubestemt tid grundet Covid-19. Jeg tilbyder stadig individuelle NADA forløb, kontakt mig for at høre nærmere. 

Ønsker du dig en hverdag hvor du er mere i balance og hviler i dig selv?

Så skulle du overveje et forløb med NADA øre akupunktur. NADA kan være en utrolig god hjælp ved søvnproblemer, diverse stress symptomer, afhængighed, krise perioder, uro i kroppen, udbrændthed m.m.

Jeg ønsker at hjælpe så mange som muligt og byder derfor indenfor til NADA CAFÉ i min klinik 2 x ugentlig. 

Hvad er NADA og hvad kan det gøre for mig?

NADA er kort fortalt en standardiseret metode til øreakupunktur. Der sættes 5 nåle i hver øre evt. suppleret med 1 nål på hovedet. Behandlingen varer ca. 45 minutter, hvor man er i ro med sig selv.

NADA er udbredt i store dele af verdenen, kan bruges af alle og har mange gavnlige effekter når man i en periode får det kontinuerligt.

NADA er en genopbyggende og nærende behandling, som generelt balancerer kroppen ved ønske om hjælp til specifikke problematikker eller bare mere fokus, overskud og energi til hverdagens strabadser.

Ønsker du at vide mere om den gavnlige effekt og hvilke specifikke problematikker NADA lindrer, så læs mere her.

Metoden er standardiseret, så du behøver ikke at oplyse din årsag til henvendelse.  

Hvad er NADA CAFÉ?

NADA CAFÉ er generelt et udtryk for et sted man samles og andre deltagere også modtager NADA behandling samtidig med en selv.

Hos Kongstad Akupunktur vil der max være 5 deltagere og man kan sidde i klinikken i rolige omgivelser mens man nyder en kop NADA the.

NADA er en enkel og simpel øre akupunktur metode, som alle kan bruge. Når nålene er sat, kan man nyde en kop the eller vand under behandlingen. Det anbefales at man sidder i ro og mærker virkningen.

 

Tilmelding:

Grundet begrænsede pladser, er det nødvendigt med tilmelding, som kan foretages op til 2 timer før.

Tilmeld gerne over sms på 51867828 – så vil du modtage en bekræftelse. Du er også velkommen til at ringe.

Åbningstider:

Mandag kl. 14.45 – 16

Torsdag kl. 10.45 – 12

Ændringer, aflysninger, ferie kan ses her på siden, på @kongstadakupunktur på facebook og hvis du er tilmeldt vil du få direkte besked.

Kontakt mig hvis du ønsker NADA på andre tidspunkter, så vil jeg se hvad jeg kan gøre for at imødekomme dit ønske. Ønsker du NADA i enerum tilbydes det som individuel behandling til en anden pris.

Nålene sættes i indenfor de første 20 minutter af åbningstiden, så for en hel behandling med fuld effekt, anbefales det at være der når jeg åbner.

 

Pris:

75 kr pr gang

Klippekort: 10 behandlinger 600 kr. Klippekortet er ikke personbestemt.

Behandling af børn

Børn behandles ikke i NADA caféen. Der kan laves individuel aftale hvis dit barn er over 7 år og ønsker enten nåle eller påsætning af magnetkugler i ørerne. Behandlingen varer ca. 15 – 25 minutter afhængig af alder og der isættes 3 nåle i hvert øre.

Magnetkugler

Kan påsættes efter NADA behandling for at forlænge effekten. Der sættes 4 magnetkugler fast med plaster. Foran og bagpå hver øre.

Ønsker man kun påsætning af magnet kugler, bedes man lave individuel aftale. Pris 25 kr.  

Behandlingen er standardiseret og derfor er afdækkende samtale ikke nødvendig.

Behandlingen består af 5 sterile engangsnåle i hvert øre og evt. 1-2 ekstra nåle på hovedet. 

Behandlingen varer ca. 45 minutter hvor man slapper af i stille omgivelser i ro med sig selv.

NADA kan anvendes til:

NADA skaber balance, stabilitet, forebygger tilbagefald og øger fokus, samt indre kontrol. NADA er et godt supplement til anden behandling.

Jeg er certificeret NADA behandler gennem NADA-Danmark

NADA står for National Acupuncture Detoxification Association 

Ønsker du at vide mere, så kig nærmere på nada-danmark.dk.