Dit forløb

Første konsultation

Den første konsultation indledes med en uddybende samtale. Herefter kan jeg anvende flere forskellige test til at sikre mig bedst mulig forståelse af din problematik. Det er oftest en test af din kropsstilling, samt en tunge og puls diagnose.

At kigge på din tunge og mærke din puls er en traditionel kinesisk tilgang til at vurdere din krops ubalancer.

Test af din kropsstilling er primært med udgangspunkt i posturologi, som du kan læse mere om her.

Dit forløb

Behandlingen

Jeg behandler dig med tynde sterile engangsnåle. For bedst effekt supplerer jeg ofte mine behandlinger med Neural Reset Therapy (manuel afspænding), cupping, infrarød varmelampe, øreakupunktur m.m. alt efter dine ubalancer og behov.

Det er meget forskelligt hvad nogen mærker i kroppen når de får nåle i. Nogle føler ikke noget særligt, andre kan mærke reaktioner som fx. rislende, varmende og summende fornemmelser mens nålen sidder i.

Hvis du er bange for nålene, kan jeg behandle både med akupressur og cupping. Oftest vil behandling med nåle dog have størst effekt. Min oplevelse er at når jeg anvender ekstra tynde og fine nåle med indføringshylster, så er de fleste overraskede over de knapt kan mærke stikket.

Antal og hyppighed af behandling

Antal og hyppighed af behandlinger varierer. Akutte sygdomme behandles ofte relativt hurtigt, medens kroniske problemer normalt tager længere tid og kræver hyppigere behandlinger.

Der er for det meste en god sammenhæng mellem alder, levevis og varighed af problematikken i henhold til den tid det tager at opleve en bedring. For nogle problemstillinger kræver det også vedligeholdende behandlinger at holde symptomer i ro.

Ved smertetilstande bestræber jeg mig på en vis grad af smertelindring allerede ved første behandling.

Efter behandlingen

Jeg anbefaler dig at drikke rigeligt med vand, for at udrense de affaldsstoffer som behandlingen frigiver.
Efter behandlingen kan du midlertidigt opleve følgende reaktioner:

• Træthed/udmattelse
• Svimmelhed
• Hovedpine
• Svedeture
• Små røde eller blå mærker efter nålen